Трябва ми капака на въздуховода на парното над жабката на таблото...Някой знае ли къде мога да намеря
Известие
Collapse
No announcement yet.
жабка на таблото
Collapse
X
-
в раздел продава.
thecleaner това е твоя човек skype: andrea9082 , телефон 0898511225 или на ЛС.Last edited by Linkestis; d.m.y г., 12:53.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
-
Първоначално публикувано от martin2009 Покажи съобщениеникъде не можах да намерятърси цяла жабка или примерно звънни ей на тоя телефон 0899921302 Никола - Успех
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеаааа не така,духалката е отделно от жабкатаTormentvm In Dvm Demens
Comment
-
За да не отварям нова тема за тази жабка, реших да се похваля тука аз какво открих. Можеби всички го знаете и дори на някой ще им стане смешно, но все пак. Причината да не се отваря, тази жабка при натискане на ботона, е че зад самата брава като се отвори жабката има една прожина пластина, която с времето се смачква и не иска да осъществи първоначалния тласък, за да може след това, другите прожини които са при пантите да я отворят напълно, между другото така беше на 100% от колите които, гледах при покупката включително и на мойта. Трябваше все да ги повдигнеш леко нагоре и после сми си се отваряха. А решението е много просто, тази прословута пластина просто се криви с едни клещи в обратна посока за да не е свита и после жабката се отваря само с поглед и дори не трябва разглобяване (което аз го осъзнах късно).Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!
Comment
-
Така е само че при някои пластината която е от пластмаса с времето се е протрила и заедно с пружинката правят отварянето почти докарващо до лудост.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
Comment